fbpx

Merkonafhankelijk, een eigen studiedienst, sterk in timing én altijd bereikbaar. Deze vier troeven vatten onze werkwijze samen. Stap voor stap komen we voor elk project tot de ideale installatie met een vakkundige plaatsing. Ontdek hier onze werkwijze.

 1. Kennismakingsgesprek met eerste advies

  In de eerste stap zitten we vrijblijvend met elkaar rond de tafel. Voor een nieuwbouwwoning vertrekken we van de plannen en de EPB-voorstudie, bij een renovatie komen we op afspraak graag ter plaatse om de situatie technisch te analyseren.

  Onze ervaren technisch adviseurs luisteren naar je verwachtingen en analyseren al een eerste keer naar de technische mogelijkheden. Wanneer je langskomt in onze showroom in Herentals krijg je aan de hand van verschillende demonstratieopstellingen meteen een goed idee van onze mogelijkheden.

  Tijdens dit kennismakingsgesprek geven we je graag onze technische visie op het realiseren van je EPB-advies. We reiken de meest optimale technische oplossingen en mogelijke alternatieven aan om de beoogde EPB-score te behalen.

 2. Vrijblijvend technisch voorstel met bijhorende offerte

  Na onze eerste ontmoeting gaat onze eigen studiedienst aan de slag voor de noodzakelijke warmteverlies- en/of ventilatieberekeningen. Deze nauwkeurige calculaties vormen de basis voor ons uitgewerkt technisch voorstel.

  Zonder grondige studie loop je een groot risico om de verkeerde installatie te laten plaatsen. Dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen wij in alle vrijheid het meest geschikte merk met het juiste vermogen adviseren.

  Een week na onze eerste ontmoeting mag je dit technisch voorstel met offerte verwachten. Wanneer je wilt, maken we graag opnieuw tijd vrij om ons voorstel persoonlijk toe te lichten. Zo weet je tot in de kleinste details wat je mag verwachten voor je investering.

 3. Installatie volgens de regels van de kunst

  Niemand kan alles. Verwarming, airco of ventilatie. Jansen Comfort Solutions heeft voor elk van deze disciplines de juiste experts in huis. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de installatie volledig volgens de regels van de kunst verloopt. Alles wordt voor de finale ingebruikname piekfijn afgeregeld.

  Dankzij onze voltijdse planner mag je rekenen op heldere afspraken voor de uitvoering. Afgesproken deadlines respecteren we, zonder discussie.

 4. Wij blijven bereikbaar

  Onze samenwerking stopt niet na de ingebruikname. Wij beschikken over een uitgebouwde dienst naverkoop waar je 24 uur op 24 terecht kan voor het snel en vakkundig oplossen van technische problemen. Ook tijdens de weekends voorzien we permanentie.

  Onderhoudscontracten zijn perfect mogelijk. Zonder dat jij je hierover hoeft te bekommeren, zorgen wij er voor dat je installatie zich op elk moment in een perfecte conditie bevindt.